n14-236.JPG

Page image: 
Notebook number: 
14
Notebook pages: 
liite, kirje

[liite, kirje]

[jatkoa] tuotti ilman kylmyyteen katsoen suhteellisen runsaan tuloksen, mutta lajisto oli mielenkiinnoton, Calocampa solidaginista oli valtavasti suurin osa koko roskasta. Sensijaan otimme Epione repandaria- naaraan, josta tehtiin kiertopalkinto. Se oli 498:s lajini. Kannaksen saaliista löytyi tarkemmin katsoen pari uutta lajia joten sain lajilukuni tasan viiteensataan, t.s. luulin niin. Tarkastuslaskelma osoittikin minulla olevan 503 lajia!
Saavun Helsinkiin luultavasti 29 p:nä, niin että koeta nyt kestää siihen asti vaikka korttisi vaikuttikin vähän pessimistis-synkkämieliseltä. Ymmärtäähän sen kun olet saanut tänä kesänä "vain" Boarmia punctinaliksen, Pyrrhia umbran, Leucodonta bicolorian, Laspeyria flexulan, Plastensis retusan, toistakymmentä otregiataa, kaks' capitataa, picatan, Atolmiksen, Abraxas sylvatan ja ties mitä jota en vielä tiedäkään.
Lopuksi en malta olla kraaputtamatta tähän (hiukan mukaillen Geog Malmsténia) jonkinlaista mottoa (eli riimiä, kuinka vain, joka tapauksessa se voi selittää minun mahd. käytöstäni ensi talvena ja kesänä):
"Isthmuksella ihanaa ompi asustaa, siel elon tiellä harhaajaa onni odottaa. Isthmuksen ken kerran joutuu lumoon ei siitä koskaan enää päästä voi..."
meinaa
Hannu.

A.J. (=Ai juu). "Pikku-Aaro" on ilmoittanut saaneensa Callimorpha dominulan Snappertunasta. Ehkäpä aineistossa on muitakin harvinaisuuksia. Saa nähdä. S:a
J.K. Olen unohtanut osoitteesi kadunnumeron. Kai tämä tulee perille väärälläkin. Luultavasti turvaudun arpanappuloihin.

User login

Languages